Wij maken met onze studenten Software Development, Evenement Management en Administratie een rekengame die we ROC Battle hebben genoemd. Hiermee willen we studenten vanaf 16 jaar die op het MBO zitten helpen met rekenen.

Stichting Mevrouw Robinson heeft de maatschappelijke doelen:

Het ontwikkelen van goed (reken) onderwijs door in contact te staan met het onderwijs op alle niveau's. Ook software platforms te verbeteren. Daarnaast organiseren we o.a. events, cursussen, webinairs, seminairs om sociale ,maatschappelijke verbetering te brengen voor alle leeftijdsgroepen

Dat doen wij door stagiaires aan te nemen vanuit verschillende onderwijs richtingen en studenten/ her-intreders op te leiden voor software ontwikkeling & systeem onderhoud. Wij organiseren van events met kinderen, jeugd, jongeren en ouderen als doelgroep.

Binnen ons bedrijf werkt iedereen samen om studenten naar een hoger (reken)niveau te brengen. Doordat wij als studenten het onderwijs maken spreekt het de studenten meer aan.

Daarom doen wij meer: ook zijn we een organisatie die goedkoop designer en responsive websites leveren aan diverse bedrijven. Wij hebben dit bedrijf opgericht, omdat het ontwerpen van een website vaak duur is. Hierdoor hebben veel bedrijven er vaak geen geld voor over. Wij lossen dat probleem op door samen te werken met webdesigners en developers die dit ook belangrijk vinden om te veranderen.

En doordat onze stagiaires hieraan werken blijft de website en het onderhoud betaalbaar.

Oprichters/Managers/Stage-Begeleiders: Daniel en Randy.

Software Development (2021, TCR): Gini en Dima

Software Development (2021/2022, Da Vinci College): Jan Willem, Vitja, Levi en Devin

Software Development (2022, TCR): Alessio en Sahel

Evenement Management (2021, Albeda): Virgil, Priscilla en Manuel

Evenement Management (2022, Albeda): Lisa, Ruth en Delano

Administratief (2021, Zadkine): Shekiea, Pooja, Antosha en Miriam